Ravintoloitsijan rotestilaulu

Suomenlahden yli virtaava Viron viina on ravintola-alalle iso päänsärky. Pääosin sen seurauksena alkoholin anniskelutarjoilu ravintoloissa on painunut historiallisen alhaisiin lukemiin. Enää 10 % kaikesta Suomessa kulutetusta alkoholista nautitaan ravintoloissa. Käytännössä se merkitsee sitä, että yhä useampi suomalainen vetäisee kalsarikännit kotona tai nappaa reilut pohjat tuontiviinaksista ennen ravintolaan lähtöä. Kehitys ei ole hyvä eikä taatusti kenenkään edun mukainen. Alkoholihaitat lisääntyvät, ravintoloissa lyödään lappuja luukulle, alan työpaikat katoavat ja verottajakin jää nuolemaan näppejään. Jottain tarttis tehdä, eivätkä veronkorotukset ja ravintolatoiminnan uudet rajoitusesitykset ainakaan asiaa auta.

Punkahtava Barbarakin on asiasta huolissaan. Kuuntele uusi biisimme, laita video jakoon ja tule mukaan pysäyttämään Viron viinarallia!

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.