Vlog it, beibi!

Töttörötöö! Nytpä töräytetään fanfaarit Ristoretki-blogin ensimmäisen ihan itse tehdyn videon kunniaksi. Facebookiin olen vetäissyt jokusen live-videon aiemminkin, mutta nyt  ensimmäistä kertaa täällä. Jos vastaanotto ei ole täysin tyrmäävä, niin saatte nauttia näistä videopätkistä silloin tällöin myös jatkossa.

Mukana videolla on Osuuskauppa PeeÄssässä keittiömestarina vaikuttava Mikko Rosendahl. PeeÄssän ruokatuotekehityksestä vastaava Mikko muistetaan myös kuopiolaisesta ravintola OSista, joka aikoinaan valitiin Kauppalehti Option toimesta Suomen kuudenneksi parhaaksi ravintolaksi.

Mutta ei nyt siitä sen enempää, vaan asiaan. Videolla näytämme Mikon kanssa, miten grillaus onnistuu Mibrasan uusilla Hibachi-minigrilleillä. Tällainen kannettava minigrilli sopii moneen käyttöön myös ammattikäytössä, joten kannattaa tutustua.

 

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.