Joulutoivotusten aika – keep on cookin’

Taas on tullut yksi vuosi lisää mittariin ja monessa liemessä on miestä keitetty tänäkin vuonna. Kotimaata kierrettiin monta kertaa ristiin rastiin HKScan Pron asiakkaita jelppimässä, oppia jakamassa ja myös vastaanottamassa. Eri keittiöissä ja tapahtumissa tehtiin töitä hyvien tyyppien kanssa ja ehdinpä vielä kesän Huomenta Suomi -aamuteeveelähetyksiinkin grillaamaan.

Vuoden ehdottomia kohokohtia oli osallistuminen maailman suurimpiin lihafestareihin lukeutuvaan Meatopiaan.Tällä kerralla pääsin myös ensi kertaa itsekin hikoilemaan grillin ääreen Rukatontun tiimissä, mistä vielä kerran isot kiitokset Hurttian Matille. Huippufiiliksissä grillailtiin myös Tallinnan Sauce Forumissa, missä HKScanin omaa tiimiä vahvisti muiden muassa Jaakko Sorsa. Hienoja tapahtumia, joista tosin eivät jälkeen jää vaikkapa Pekka Terävän ideoima Food & Art sekä Pekka Kurun Turkuun rakentama Food & Fun.

Kaiken työn ja tohinan rinnalla valmistui viime vuonna myös kaksi keittokirjaa. Koko vuoden grillauskirja ilmestyi sopivasti kesän kynnyksellä ja nyt loppuvuonna päivänvaloon pääsi Arjen luksusta -niminen eepos. Hyviä vinkkejä viime hetken joululahjoiksi siis, jos on jollekin ruokaharrastajalle paketti vielä hankkimatta.

Arjen luksusta -kirjan sivuilta löytyy reseptejä joka tilanteeseen, kuten Uudenvuoden illanistujaisiin tuunatut lihapullat. Niiden myötä toivotan kaikille lukijoille Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Keep on cookin’!

 

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.