Nyt grillataan kuvaruudussakin!

Kuvausryhmä valmiina kesäiseen ottoon ;)

Kuvausryhmä valmiina kesäiseen ottoon 😉

Moni varmaan muistaa, että tuomaroin telkkarissa aikoinaan Suomen MasterChef -kisaa. Kesän kynnyksellä pääsin tekemään comebackin teeveemaailmaan, kun Nouhau Productions otti yhteyttä ja kysyi haluaisinko mukaan heidän uuteen tuotantoonsa. Aikoivat tehdä Huomenta Suomeen Grilli-nimisen osuuden ja heidän mielestään meikäläinen, vasta grillauksesta kirjan väsännyt kokki olisi juuri passeli uuden ohjelman ruoriin.

Arvaatte varmaan, että intohimoisena grillaajana innostuin asiasta heti. Idena oli tehdä joka jaksossa kaikki syötävät grillaten, jakaa helppoja vinkkejä kotigrillaajille ja näyttää, kuinka monipuoliseen ruoanlaittoon grilli sopii. Ohjelmaa seuraamalla voi nähdä myös, miten monella eri tavoin grillaaminen onnistuu. Käytössä on kymmenkunta erilaista grilliä, joissa ruoka valmistuu hiilillä, kaasulla, sähköllä ja erikoisuutena myös sähköisellä hiiligrillillä. Näyttämättä jää oikeastaan vain avotulella grillaaminen, joka on luonnossa liikkujalle erinomainen tapa valmistaa ruokaa. Hyviä vinkkejä siihen löytyy esimerkiksi uudesta Koko Vuoden Grillikirjastani.

Grillissä syntyy kätevästi myös makaronilaatikko.

Grillissä syntyy kätevästi myös makaronilaatikko.

Ohjelman teko on ollut todella hauskaa ja ammattilaisten kanssa työskentely helppoa ja opettavaista. Kun katsojapalautekin on ollut hyvää, niin eipä voi olla muuta kuin iloinen tästä tilaisuudesta päästä taas televisioon kokkaamaan.

Ohjelmasarjan ensimmäinen osa tuli ulos MTV3:n Huomenta Suomessa toukokuun viimeisenä torstaina ja uusia jaksoja tulee viikoittain elokuun loppuun asti. Viikon ensimmäinen lähetys tulee aina torstaisin Huomenta Suomessa klo 6.50 ja pikauusinta aamu-unisia varten klo 8.50. Lisäksi ohjelma uusitaan aina perjantaisin klo 7.50, minkä lisäksi jaksot ovat katsottavissa netin kautta MTV3 Katsomossa.

Viimeisimmässä (16.6.) jaksossa valmistimme grillissä pizzaa. Ohjelman löydät tämän linkin takaa.

Huomenta Suomen lisäksi meikäläisen otteita voi seurata edelleen myös osoitteessa pippuri.fi. Näiltäkin sivuilta löytyy jokunen videopätkä, myös grillaukseen liittyen. Ajankohtainen on yhä myös ohjeeni uusien perunoiden pesuun T-paidalla. Sen voit katsoa tämän linkin kautta.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.