Sinustako Fast Food Superstar 2015?

Streetfood on ravintolamaailman tämän hetken kuumimpia trendejä myös Suomessa. Kokit kautta maan ovat innostuneet tarjoamaan uudenlaista katuruokaa ja ensimmäiset ruokarekatkin ovat kurvanneet jo suomalaisille kaduille.

Hyviä esimerkkejä uusista tuulista tarjoavat sellaiset mestat kuin Street Gastro, Shanghai Cowboy, Döner Harju tai vaikkapa Kim’s Tapas. Tuttujen pikaruokien rinnalle ovat nopeasti nousseet myös eksottiset maut Meksikoa, Aasiaa ja Lähi-Itää myöten. Kivoja paikkoja, mielenkiintoisia makuja ja uusia ideoita ovat kehittämässä alan konkarien lisäksi myös uudet yrittäjät. Hienoa, sillä juuri näin suomalainen ravintolakulttuuri kehittyy.

HKScan ja Unilever Food Solutions haluavat olla mukana kehittämässä streetfood-sceneä. Tätä varten järjestämme yhteistuumin Suomen ensimmäisen Fast Food Superstar -kisan, josta on tarkoitus tehdä jokavuotinen tapahtuma.

fastfoodsuperstar-logo2

Kilpailuaika on 15.1. – 15.2.2015, joten vielä ehdit mukaan. Tarkoituksena on tuottaa uusia ja herkullisia pikaruokareseptejä, sekä asiakasmieltymyksiin vastaavia ateriaratkaisuja pikaruokaloille, kahviloille ja ravintoloille. Kilpailu on kohdistettu ruoka-alan ammattilaisille ja -yrittäjille, joille keskeisessä roolissa ovat ruoka-annoksen herkullinen maku, ulkonäkö, laatu sekä ajankäytön taloudellisuus.  Katso lisätietoja tästä.

Ennakkokilpailussa viikolla 8 valitaan kolme parasta ehdotusta reseptien pohjalta finaaliin, jossa ne valmistetaan alan vaikuttajista kootun tuomariston arvioitaviksi. Voittaja-annoksen tekijä eli Fast Food Superstar 2015 julkistetaan Fast Food & Cafe & Ravintola -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 25.2.2015.

fastfoodsuperstar-header3-1

pulled_beefqueasadillias_012_6621_3

HKScan on mukana tapahtumassa myös omalla osastollaan, jossa allekirjoittanut kokkaa Tapperin Tompan kanssa kisan kärkikolmikon herkkuja sekä omia streetfood-suosikkejaan. Kannattaa poiketa katsomaan ja maistamaan! Samalla voit tutustua HKScan Pron tuotteisiin sekä valmiisiin fastfood-konsepteihin ja -resepteihin.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.