Mestarit grillillä

 

Moneen soppaan on kokkina saanut kapustansa lykätä, vaan levylaulajaksi en sentään uskonut koskaan päätyväni. Nyt se on kuitenkin tapahtunut – ja peräti musavideon kera.

Kiitokset tästä saavutuksesta kuuluvat Kilpeläisen Petelle, joka päätyökseen mestaroi Jyväskylän Amarillon keittiötä. Alkusoinnut yhteistyölle vetäistiin jo pari vuotta sitten, kun koulutin keittiömestareita Jollas-opistossa. Kurssin päätteeksi pidettiin kunnon pirskeet, joissa hoilasimme Peten kanssa yhden jos toisenkin karaokebiisin ja päätimme, etteivät yhteislaulut siihen jää.

Toiminnan miehenä Pete ottikin minuun yhteyttä jo viime vuoden alkupuolella ja kehui vaatimattomaan tapaansa rykäisseensä kesän ykköshitin. Sävel ja kesän ilosanomaa julistavat sanat olivat valmiina, mutta vielä tarvittaisiin joku kahjo, jolla riittäisi kanttia lähteä tätä mestariteosta laulamaan. Että miten on, lähdetkö?

Kesä 2011 kuitenkin tuli ja meni muissa kiireissä, joten levynteko siirtyi tähän kevääseen. Valmis tuotos putkahti ulos Pekka Ruuskan studiolta huhtikuun lopulla ja onpa se noteerattu jo radiossakin. Erityisen otettuja olemme kunniamaininnasta NRJ:n Päivän Pökäleenä.

Levyn ja uunituoreen videomme löydät Keittäjien omilta nettisivuilta. Sieltä löydät linkit myös Facebook-sivuillemme sekä verkkokauppoihin, joista voit ladata biisin itsellesi. Uutta musaakin on tulossa, joten bookmarkin pistäminen sivuillemme ei ole lainkaan pöhkömpi ajatus.

PS. Kansainväliseen tapaan videomme sisältää tuotesijoittelua. Sponsorin nimi ei liene kellekään salaisuus – sillä Keittäjät huolii grilliinsä tietysti vain parasta.

Punkahtava Barbarakin on edelleen kuvioissa mukana sekoillen milloin missäkin päin Suomea. Railakkaassa punkmeiningissä kitaristimme tosin putosi kelkasta viime keikalla, mutta korvaajat löytyivät kätevästi jo samalla keikalla. Basistimme tarttui skeban varteen ja   basso löysi ottajansa yleisön joukosta.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.