Lätkässä MM-ruokaan!

Jääkiekon MM-kisoissa lähestytään jo ratkaisupelejä. Suomi taisteli itsensä eilen (to 17.5.) välieriin, mutta kuka tietää mitä jatkossa tapahtuu. Varmaa kuitenkin on, että voitonjanoiset kisafanit eivät pärjää katsomossa pelkästään kynsiä pureskelemalla, minkä takia HK on näkyvästi mukana MM-tapahtumassa. Kotikisojen kunniaksi olemme kehittäneet Hartwall Areenan ruokapalveluista vastaavan Restelin kanssa uusia makuelämyksiä kiekkofanien iloksi.

Tulisella Chilidogilla nälkä lähtee kuin lämäri Väänäsen Ossin mailasta. Muhkean sämpylän sisältä löytyy reilunmittainen HK Aito pitkänakki sekä chilillä ja jalapenolla terästettyä jauheliha-tacokastiketta. Äijämäistä kisapurtavaa parhaimmillaan on myös uusi Porkdog, missä hodarisämpylän sisus on täytetty ylikypsäksi haudutetulla ja lastuiksi revityllä bbq-possun niskalla. Molemmat kun nappaa kitaansa ja välipalaksi vielä supersuositun HK Nakkimukin, niin jaksaa varmasti katsoa päivän matsit ryytymättä heti ensi erään.

Uutuusdogien kehittelyssä olemme varautuneet jo tulevan kesän massatapahtumiinkin. Lihaisien dogien vaihtoehdoiksi kehitimme kevyemmät Vege- ja Fishdogit. Vegedogin sisään on sujautettu kasvispihvejä ja Fishdogiin on uitettu reilu pala paahdettua lohifileetä. Kastikkeena kumpaankin tarjoamme pirteän raikasta tsatsikia.

Nälkään ei tarvitse nääntyä kotikatsomoissakaan, kun veivaa väliajalla reseptin mukaisen Leijonaburgerin. Onnistuu taatusti vähemmänkin hellan ääressä ähränneeltä ja hakkaa popcornit sun muut suolapalat ainakin 6-1. Tämä burgeri oli tarjolla Helsingin Vanhanylioppilastalon MM- lätkä tapahtumissa.

Leijona Burgerit neljälle

1 kg naudan jauhelihaa

suolaa

mustapippuria

tabascoa

1 kpl Ciabattaleipää 4 osaan leikattuna

8 siivua punaleima Emmental juustoa

16 kpl kirsikkatomaatteja puolikkaina

1 rasia Rucolaa

1 kpl sipulia hakkeena

2 dl Helmans majoneesia

ketsuppia

 

  1. mausta jauheliha reilusti suolalla, pippurilla ja Tabascolla ja sekoita taikinaksi
  2. muotoile taikinasta 4 x 250g pihviä
  3. paista pihvit paistinpannulla reilussa voissa
  4. laita juustosiivut pannulle pihvin pintaan
  5. sekoita tomaatit, sipuli ja rucola
  6. paahda leivät
  7. kokoa hampurilainen: leipä, majoneesi, salaatti, pihvi, ketsuppi, leipä
  8. Nauti kylmän oluen ja hyvän lätkämatsin kera

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.